Lønkonsulent til et uafhængigt konsulenthus i kraftig vækst​

Ansøgningsfrist: 31-10-2023 | Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt | Arbejdstid: 37 timer (eller efter aftale) Stillingstype: Konsulent | Arbejdssted: Sjælland​

Har du lyst til at skabe tillid til afvikling af løn og at levere høj kvalitet og blændende kundeservice? Brænder du for at yde eksperthjælp? Har du indgående kendskab til lønområdet? Så er du måske vores næste lønkonsulent til Payview ApS.

Payview ApS er et uafhængigt kompetencecenter på tværs af lønsystemer og eventuelle aftaler om outsourcing af virksomhedens lønservices. Vi hjælper vores kunder med at rydde op i, udvikle og implementere mere effektive lønprocesser ved hjælp af bl.a. digitalisering og effektivisering af arbejdsgange. Vores vision er at øge kvaliteten i og den generelle tillid til afvikling af løn- og lønrelaterede tjenester hos virksomheder. Vi er et konsulenthus med mange årtiers erfaring indenfor løn. Vi har fået rigtigt travlt og leder derfor efter vores næste stjerner.

Konsulentafdelingen i Payview består lige nu af 32 kollegaer og vi vokser kraftigt i øjeblikket, grundet stor efterspørgsel. Vi vægter det at samarbejde og hjælpe hinanden højt. Vi arbejder både sammen som team på større projekter, men arbejder også individuelt hos vores kunder – både ude hos kunderne og fra vores kontor under gensidig fleksibilitet. Vores mission er at skabe en mere transparent afvikling af løn- og lønrelaterede tjenester for både virksomheder, lønmodtagere og andre interessenter. Vi hjælper vores kunder med vedligeholdelse og drift af deres lønsystemer og deltager i lønrelaterede projekter, hvor vi identificerer, analyserer, afhjælper og simplificerer komplekse problemstillinger i forbindelse med afviklingen af lønnen.

ANSVAR OG OPGAVER

I Payview er vi eksperter indenfor løn- og lønrelaterede tjenester. Vores 3 fokusområder er projektarbejde, interim bemanding og outsourcing. Dit ansvar og dine opgaver kan f.eks. være:

 • udvikling og vedligehold af vores kunders lønadministration
 • test og kvalitetssikring af løsninger og varige forbedringer
 • interim bemanding når vores kunder har et midlertidigt behov
 • udføre specialistopgaver månedsvis, kvartalsvis eller årligt
 • afstemninger af ferieordninger, e-indkomst og lønsumsafgift
 • agere sparring for både kunder og dine kollegaer i Payview med henblik på kompetenceudvikling indenfor dine specialistområder
 • almindelig løndrift

Du får en bred samarbejdsflade med ledere og medarbejdere hos nogle af de mest spændende organisationer i markedet.

DINE KVALIFIKATIONER

Det er vigtigt, at du trives med varierende og udfordrende opgaver. Derudover er du en behagelig person, som er åben og imødekommende med en konsulterende adfærd. Du har let ved at omgås nye mennesker, du skaber god stemning omkring dig og god service er en selvfølgelighed.

Som fagperson:

 • har du god forståelse for løn- og tidssystemer
 • er du opsøgende og selvstændig i forhold til at videreudvikle din faglighed
 • er du lærenem og god til at lære fra dig
 • falder det dig naturligt at se muligheder for forbedringer
 • kan du bidrage til at vores kunder får varige løsninger og forbedringer
 • har du gode kommunikationsevner i tale og på skrift på både dansk og engelsk
 • er det en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til lønafstemninger

VI TILBYDER

En Lønkonsulent rolle i en virksomhed i vækst. Kulturen er uformel, og du bliver en del af et kompetent team, der besidder en god portion humor. Vi tror på, at en meningsfuld hverdag giver dig de bedste forudsætninger for trivsel hos os. Derfor er dine idéer og den passion, du brænder for, et velkomment bidrag til Payviews fremtid.

Arbejdet med nogle af de mest spændende virksomheder i Danmark. Kunder der spænder bredt fra at være virksomheder, som selv laver løn på andres software, virksomheder der benytter sig af outsourcing af løn fra andre leverandører, virksomheder der selv udvikler lønsoftware og til at være leverandører af lønoutsourcing. Mange af vores kunder er pt. i transit mellem at være systemkunde og skal til outsourcing, el. inhouse til outsourcing, har behov for hypercare på nyt system eller ny outsourcing. Der er generelt rigtig meget aktivitet i markedet for tiden og vi ønsker at hjælpe flest kunder muligt.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, der inkluderer pensionsordning og sundhedsforsikring, samt en række personalegoder såsom internet, telefon, massageordning mm. Derudover tilbyder vi gode, faglige udviklingsmuligheder i ét af Danmarks eneste uafhængige lønkonsulent huse.

ANSØGNING

Send din ansøgning med vedlagt CV til HR Manager Julie Brauer på j.brauer@payview.dk senest 31. oktober 2023. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte HR Manager Julie Brauer på tlf. +45 4020 0828

Står du og mangler hjælp, sparring eller rådgivning til din løn?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt