​Projekter

Vi har indgående erfaring med alle typer af projekter indenfor løn- og lønrelaterede tjenester. Vores kunder spænder bredt fra at være virksomheder, der selv laver løn på andres software, virksomheder der benytter sig af outsourcing af løn fra andre leverandører, virksomheder der selv udvikler lønsoftware og til at være leverandører, som leverer outsourcing af løn.

Vi er et uafhængigt kompetencecenter, som hjælper vores kunder med projekter indenfor in- og outsourcing af løn- og lønrelaterede tjenester, migrering af data, valg af lønsystem, implementering heraf og early-life support i fm. overgang til almen drift.

Vi har projekter hos flere af de førende leverandører indenfor løn-software og hjælper dem med at sætte funktionelle og procesmæssige krav til udvikling og optimering af softwaren samt nye funktionaliteter.

Vi har en stærk forståelse for løn- og lønrelaterede processer, samt data ind og data ud. Vi anvender en analytisk tilgang til komplekse problemstillinger og hjælper med overblik, transparens og simplificering.

Har du spørgsmål, kontakt os endelig.

Står du og mangler hjælp, sparring eller rådgivning til din løn?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt