Digitalisering af løn

Vores tilgang til digitalisering af løn er både via eksisterende lønsoftware og vi er med på trends og de mest normale tematikker i forbindelse med udviklingen i markedet.​

Vi anvender endvidere partnere til at lave robotic process automation (RPA) for at spare tid og sikre rettidig drift af dine processer og ensarte kvaliteten (fjerne fejl) ved at automatisere manuelle dele af lønnen. Vores tilgang er mindset, skillset og til sidst toolset.​

Det betyder at vi først og fremmest bruger vores forretningsmæssige viden og rådgivning om opgaven fra start til slut. Vi ved, hvad der virker og hvor det typisk ikke kan betale sig at forsøge sig på komplekse RPA processer og scripts, for at fjerne manuelt arbejde i det hele taget.

Derefter anvender vi vores analytiske tilgang til at gennemgå forretningsprocesser og afdække jeres krav og alle regler, for at vi kan identificere områder, hvor RPA kan give mening. Vi bliver enige om en prioriteret tilgang til indsatsområder ud fra virksomhedens behov.

Når vi tager fat i hver af de prioriterede områder vi har aftalt, laver vi først en grundig oprydning og optimering af processen fra start til slut. Først herefter kobler vi værktøjet, en RPA partner, på, der har erfaring med opsætning af en regelstyret, simpel og fejlfri robot, der rent faktisk hjælper jer og ikke blot giver anledning til flere spørgsmål og mere manuelt arbejde.

Står du og mangler hjælp, sparring eller rådgivning til din løn?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt