​Outsourcing / Insourcing

Går du med tanker om at outsource eller insource håndteringen af din lønafvikling, kan Payview være behjælpelige med sparring i forbindelse med de valg du står over for at skulle træffe, samt de konsekvenser du bør være særlige opmærksomme på.

Vi har indgående erfaring med outsourcing af aftaler for nogle af de største Nordiske selskaber og komplekse transitionsopgaver og forankring af processer efter endt projekt. Vi er uvildige, og tager derfor udgangspunkt i netop dit behov, så hjælpen bliver reel og anvendelig for din situation og dit behov.

Ligeledes har vi erfaring med at hjemtage administration af løn og kan være behjælpelige med alle spørgsmål, som i den grad rækker ud over den tekniske migreringsøvelse. Vi skaber et grundlag for at forstå, hvordan opgaverne har været håndteret alt inklusive, samt hvordan kvaliteten er blevet sikret. Derefter hjælper vi dig på plads med en overgang til at hjemtage administrationen succesfuldt uden driftsnedbrud, inklusive tilvejebringelse af den nødvendige dokumentation for fremtidig håndtering.

Står du og mangler hjælp, sparring eller rådgivning til din løn?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt