Virksomhedens lønsystem​

​Desværre ser vi tit, at de fleste implementeringer ender med en skuffelse over det nye lønsystem. Typisk fordi at der har været for lidt fokus på funktionelle krav, HR transformationen, den procesmæssige forankring eller værdiskabelse – fokus har været på det tekniske, der har været en urealistisk tidsplan eller denne del er simpelthen sparet væk (økonomi). Sidstnævnte er nærmest en katastrofe, da det ifølge vores erfaringer aldrig bliver billigere i det lange løb.

Står du og overvejer nyt lønsystem til virksomheden eller en grundig oprydning af det eksisterende? Vi kan hjælpe med at afdække jeres krav og behov, så I kan træffe det rigtige valg, når virksomheden skal have en fremtidssikret og langsigtet løsning, der står mål med den ikke uvæsentlige investering, transformationen og overgangen til en ny virkelighed medfører. Den rigtige opsætning af et hvilket som helst lønsystem er essentielt og sparer virksomheden for tid, minimerer fejl og er økonomisk mere attraktivt, så du og din virksomhed trygt kan fokusere på kerneforretningen.

Payview er uafhængige, så vores rådgivning er helt uvildig og tager udgangspunkt i din virksomheds behov. Nogle af de klassiske overvejelser vi undersøger, kan være (men ikke begrænset til):​

Skal det være en hosted eller on-premise løsning og hvordan sikres behovet for teknisk support?

Hvilke overenskomster skal være dækket af ny løsning?

Hvor ligger jeres master data I dag og hvad er jeres evt. roadmap for den fremtidige udvikling af jeres strategiske HR?

Hvilken dato styring og beregningsbehov har I retro?

Hvilke integrationer er der behov for til tidsregistrerings system, ERP, Finans, strategisk HR eller lignende? ​

Hvilke rapporter og data skal kunne trækkes ud af lønsystemet?

Samtidig er dette health-check forud for valg af lønsystem ekstrem værdifuld, fordi vi samler al relevant information om det nuværende system gennem vores analyser og proces gennemgange. Det kan give anledning til at overveje opdatering af håndtering af master og legacies, interfaces, processer og data flow forud for valg af nyt lønsystem. På denne måde har du et langt bedre grundlag for at stille krav til et eksisterende og/eller fremtidigt lønsystem.

Står du og mangler hjælp, sparring eller rådgivning til din løn?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt