Referencer

Kontakt os for referencer indenfor netop dit behov.

Codan

Codan har anvendt Payview til afstemning af lønsumsafgift efter metode 2, for skatteårene 2017 til og med 2020. Konsulenten har i sin udførsel af opgaven udvist stor faglighed og dyb indsigt i området. Udover at afstemme de 4 indkomstår, fik vi rettet op på nogle lønarter, forbedret vores finansielle kontroller, udarbejdet en beskrivelse af proceduren, så den fremadrettet bliver lavet hyppigere og af de rette ansvarlige. Jeg kan kun anbefale Payview til at løfte denne her type oprydningsopgaver for andre.


Michella Ørskov Hoppe
Nordic Payroll Specialist

intect

​Intect ApS

Konsulenten fra Payview har været tilknyttet Intect i 4 måneder, hvor konsulenten har bidraget markant til at styrke vores test- og udviklingsprocesser. Det er tydeligt, at konsulenten både har en dyb indsigt i - og erfaring med - dokumentation og strukturering af komplekse processer. Konsulenten falder godt ind i samarbejdet med vores interne konsulenter, og er meget fokuseret på at skabe varige forbedringer, både i processer og kvalitetssikring. Jeg kan varmt anbefale både konsulenten og samarbejdet med Payiew, professionelt såvel som personligt.

Jesper Zacho

COO 

aldi

Aldi

Payview har været utroligt hjælpsomme, fleksible og kompetente i deres rådgivning. De har demonstreret alsidig viden og har også løst opgaver omhandlende konkrete problemstillinger i Lessor Løn. Derudover har Payview hjulpet med løn opgaver i regnskabsregi i forbindelse med løn afstemninger, finanskontering og årsafslutninger.

Laurits Hjermitslev

Data Analyst HR

bif

Brøndby IF

Payview er ved flere lejligheder blevet sat til at hjælpe med højt prioriterede opgaver. Hver gang har konsulenten udvist stor selvstændighed, faglighed og hjælpsomhed i sin tilgang til opgaven. Konsulenten var i en længere periode tilknyttet den daglige gang på kontoret og faldt godt ind i samarbejdet med kollegaerne. Vi har stor tillid til Payview og er glade for samarbejdet med dem.

Mikkel Jønsen

Økonomichef

Står du og mangler hjælp, sparring eller rådgivning til din løn?

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi hjælper vores kunder og hvad vi kan tilbyde din virksomhed, så kan du også skrive via formularen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt