​Support aftale – gensidig fleksibilitet frem for alt

​Hvis du vil sikre dig tilgængelighed og har et tilbagevendende behov for hjælp fra os, kan vi med fordel tegne en supportaftale.

Hvad enten det er til kvartalsmæssige afstemninger og afrapportering, løbende support på dit lønsystem eller andre tilbagevendende behov, så sikrer en support aftale vores tilgængelighed. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om variationer i din egen arbejdsmængde, da vi tager os af det, vi aftaler.

En support aftale laves under gensidig fleksibilitet. Det betyder, at Payview ikke binder dig længere end løbende måned plus 1 måned i tilfælde af at dit forretningsbehov forandrer sig og aftalen skal udvides eller opsiges helt eller delvist. Det betyder, at vi med 1 måneds varsel kan tage flere opgaver ind på samme support aftale blot ved at lave et tillæg til kontrakten og få de nye opgaver vist udført, eller give ansvaret tilbage til dig som virksomhed.​

Vi arbejder på faste priser på vores support aftale, som vi aftaler alt efter behov og forventet timeantal. Med gensidig fleksibilitet og 1 måneds varsel kan vi løbende tilpasse vores engagement, så det er 100% skræddersyet til dine behov.

Står du og mangler hjælp, sparring eller rådgivning til din løn?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt